MŮJ COVIĎÁCKÝ DENÍČEK

Pacient: Autoimunitní onemocnění štítné žlázy, snížení fce šž.

Setkání s možným nakaženým 12-14 listopadu

17.11. 2021 středa – začalo to jako lehké škrábání v krku, trochu dušnost a dráždivý kašel. V noci se mi zdálo o tom, že je mi špatně a mám horečku – to nevymyslíš :-). Fakt jen sen, ale já horečku neměla, to až za několik hodin.

Tento pocit škrábání jsem se snažila desinfikovat panáčkem mandlové slivovice. Co se týká nějakých vitaminů a minerálů, tak dlouhodobě už beru kvalitní doplňky. Liposomální vitamín C 500 mg denně. Vzala jsem si tedy 1000 mg, dále beru vit. D3 – 1000 UI denně, vzala jsem si tedy 2000 UI, také beru šišák bajkalský 1-2 tablety denně, kvalitní zdroj omega 3 se synergickým působením od spol. Zinzino a mám provedené testy z krve od téže společnosti se zlepšením po užívání tohoto oleje, takže hladina v krvi celkem ucházející, ale ještě ne vážně hodně dobrá /beru teprve půl roku/ – 1 lžíce 3 x týdně. Dále beru 2 týdny vitamíny skupiny B a miltivitaminový komplex F20 Trime – trime.cz.

18.11.2021 čtvrtek – ráno po probuzení jsem nabyla dojmu, že si mám změřit teplotu. Měla jsem 37 /mimochodem, to je u mě už teplota a je mi zle, moje normální teplota je někde kolem 35,5 – 36 st.. U mě to tedy není normální, cítila jsem se divně, všechno mě bolelo, ale to jsem přikládala i dlouhému fyzickému pohybu předchozí den a tomu, že jsem to prostě přepálila s pohybem. Jenže teplota se během pár hodin zvyšovala, během dopoledne jsem měla 38,3 a tu jsem měla až do 22 hodiny večer. Zatím jsem nebrala žádné léky, jen vitaminy. Nemám ráda chemické léky, neužívám je jen tak “zbytečně”. Ani paralen jsem si nevzala a nechala vše probíhat přirozeně a bez léků na teplotu a bolest. To jsem dost trpěla celý den, ale nechala jsem tělo ať se s tím “popere” samo a podpořím tam samoozdravné procesy těla. Zrušila jsem klienty a zůstala jsem doma. Ležela a potila se. Střídala se zimnice a horkost. Snad každou půl hodinu jsem chodila čůrat. Ukrutně mě bolelo celé tělo, nejvíce všechny kosti a klouby, trochu bolest v krku, trochu pocit rýmy v nose. Smrkání tak 3x za den, jen voda, nic hrozného. Pálení očí a oči červené. Dále mě provázela velká únava. Téměř neustále zimnice.

Léčba následující dny: UPOZORŇUJI, ŽE TOTO NENÍ NÁVOD, JAK SE MÁTE LÉČIT A JAKÉ LÉKY A DOPLŇKY MÁTE UŽÍVAT A NEPŘEBÍRÁM ŽÁDNOU ZODPOVĚDNOST ZA TO, ŽE BUDETE NAPODOBOVAT TO, CO POMOHLO A ZDRAVILO MĚ. NIKOMU NEDOPORUČUJI, ABY NÁSLEDOVAL TENTO POSTUP BEZ PORADY SE SVÝM LÉKAŘEM.

8000 UI vitamínu D3, 2000 mg vitamínu C liposomální, zinek 25 mg, hořčík 375 mg, B-komplex trime 1 tableta, šišák 2 tablety, vitamín P, do krku Propilis Tiande, Mazat obličej, čelo, krk, šíji, svaly a hrudník Slavitonem od spol. Tiande / s tím mám jen ty nejlepší zkušenosti už dva roky/, taktéž detoxikační náplasti na chodidla přes celý den a na noc na hrudník zepředu i zezadu. Pitný režim, čaje bylinkové – horské byliny na průdušky. V noci jsem měřila teplotu 37,3. V noci jsem se potila.

Co jsem jedla: nebyla chuť takže jen kompotované broskve, mandarinky, vepřovou šunku 96%, mandle, s cílem nezatěžovat moc trávicí trakt a dovolit tělu co nejvíce samoozdravné procesy

19.11.2021 pátek – dneska ráno teplota 37, cítím se lépe, už mě tolik nebolí kosti, ale bolí to stále, trochu dráždivý kašel, ale jde víc do produktivního a trochu víc kašlu, v krku mě téměř nebolí, trochu stále pálí oči. Bolí klouby, páteř, krční, dlouhé kosti, oblast beder, křížová část okolo ledvin také. Čůrat už nechodím tak často, při stejném pitném režimu tak 2-3 l, byla jsem tak 4 x.

Mívám návaly horka a pocení pod peřinou. Ráno odjíždím na PCR test v 10 h, vracím se po 11 hodině.

V 17 h se dozvídám z SMS, že PCR test vyšel POZITIVNÍ.

Léčba:

10000 UI D3, vitamaín C 2000 mg liposomální, hořčík 375 mg, zinek 25 mg, K2 trime, béčka komplex trime 1 tableta, vitamín P, šišák 2 tablety, omega 3 Zinzino 1 lžíce, detoxky na nohy celé odpoledne Tiande, Slavitonem mazat tělo, kde to bolí, oblast průdušek a čelo, krk. Propolis Tiande do krku 2 x denně i vícekrát dle potřeby, čaj ayurvédský síla bylin – imunita, Ájurvédské horké nápoje ze superfoods | Everest Ayurveda (everest-ayurveda.cz) konkrétně tento AMALAKI nápoj ZÁZVOR | Everest Ayurveda (everest-ayurveda.cz) na imunitu, dýchací cesty a krk – zázvor.

Co jsem jedla: stále není chuť, nenutím se a jím jen vepřovou šunku, mandarinky a broskve, mrkev, med v čaji

  1. 2021 sobota – na dnešek byla noc trochu horší, budila jsem se, bolela mě hlava a krční páteř, opět jsem se do rána zpotila. Na noc jsem měla na ledvinách, oblast beder, ledvin detoxikační náplasti od Tiande protože mě celý den bolely bedra a oblast u ledvin. Do ráno po bolesti.

Už večer a do rána jsem cítila ucpanější tupý nos, nos celý den pálí, pšíkám, cítím chlór, nos je takový tupý. Nalepuji si odpoledne na 4-5 hodin zelené náplasti od Tiande Fytonáplast Jian Kang, po 4 hodinách se mi v nose ulevuje, volněji se mi dýchá.

Navečer cítím nosem už jen velmi silné pachy, chuť mám, ale jak chybí čich na některé podněty, jídlo není takové, rybí olej, rybičky necítím, eukalyptus, kyselý lák z okurek a kůru mandarinky cítím J

Po jídle mě bolí žaludek. Jak už 3 den ležím, zhoršuje se mi bolest žeber, spasmy svalové, které mám a bolí mě žebra a mezižeberní svaly. Krční páteř a hlava. Bolí mě třetí den křečové žíly na nohou a jsou citlivé na dotek i o prostěradlo. Když delší dobu stojím podlamují se mi nohy a jdou na mě mdloby, začnu se trochu vyčerpaně klepat a musím jít zase odpočívat. Teplota se celý den střídá od bez teploty do 37,8.

Léčba: To samé co včera, stále stejně, čaj sléz a tymián sypaný. Ayurvédský horký nápoj se zázvorem

Jídlo: broskve, mandarinky, šunka, sleď v tomatě. Med do čaje. Ovoce mi dělá dobře.

21.11.2021 neděle – noc na dnešek byla dobrá, spala jsem dobře. Vstávala jsem kolem půl 8, teplota 36,8. Ráno jsem si dala kávu, ovšem ztráta čichu pokračuje, necítíš tu nádhernou vůni. Už moc necítím ani ty výrazné pachy. Mám hořko v ústech. Jdu snídat, snídám broskve, ale cítím jen takovou trochu sladkou chuť, chuť broskví nevnímám. Mám docela energii něco trochu udělat, takže nandám pračku, vyndám a nandám myčku, zametu celý spodek domu a srovnám prádlo ze sušičky. To jsem už vyčerpaná a začíná se mi dělat špatně, usedám na gauč a dojídám snídani a dopíjím kávu. Jdu si dělat čaj ze slézu, na kašel. Teplota stoupá na 37 a mám zrychlenější pulz, jde na mě obrovská únava, tak jdu odpočívat opět do postele. Na hrudník si dávám detoxku od Tiande, protože cítím víc tíhu na průduškách a při kašli vykašlávám víc z hloubky než včera. Rodiče přivezli uvařenou slepičí polévku s nudlemi a vařené brambory ve slupce a řízky. Děti jsou nadšeni z pořádné slepičí polévky a řízků. Já jsem ochutnala bramboru, jejíž chuť samozřejmě necítím. Mám hodně hořko v puse. Potřebuji cítit něco výrazného. Dávám si kuřecí šunku, ale cítím jen slanou chuť, otvírám si k tomu mandarinky, abych cítila výrazněji. Cítím i nakyslou chuť sladko kyselou, hurá.

Po jídle si dávám omega 3. Necítím žádnou chuť. Jdu si lehnout a kouknou se na film, dává se do mě zimnice. Mám 37,3. Po 2 hodinách jsem na chvíli usnula, spala jsem necelou hodinu. Mám 36,8.

Dneska jsem si v ložnici zapálila svíčku Panny Marie, také mi dohořela svíčka roku 2021, kterou jsem v pátek zapálila poprvé. Také nám hoří Archanděl Gabriel dole v obýváku. Je to skvělá energie.

Během dne mívám stále pocity dušnosti, divné pocity v oblasti hrudi při dýchání, pocit jako bych se nemohla nadechnout, nevím jak to popsat, je to zvláštní, není to výrazné. Mám hořko v puse a stále mě bolí ty křečové žíly. Nemůžu se jich ani dotknout. Bolí jen se opírám o prostěradlo nohama. Začalo mě v pravé noze bolet z boku pod kolenem až do hýžďového svalu a do kyčle.

Oči mě stále pálí, ráno jsem si je vykapala očními kapkami ocu flash.

Do pusy si střídám přes den propolis.

Na nos olejíček cchi od Tiande.

Léčba: Vše jako včera. + čaj sléz, tymián, ayurvédský horký nápoj se zázvorem

22.11.2021 pondělí – noc byla docela dobrá, spala jsem celkem dobře. Ráno jsem se vzbudila kolem 7 hodiny, přišla Terezka, že už nemůže spát. Šli jsme se nasnídat. Snídala jsem broskve, uvařila jsem si čaj s medem a citronem. TČM – 844 a taky ayurvedský se zázvorem. Asi tak do 10 hodin dopoledne se mi velmi těžko dýchalo, jako bych nemohla popadnout dech a bylo mi velmi slabo, mdlo a na omdlení. Motanice přetrvávaly celý den, to dýchání se zlepšilo kolem oběda.

K obědu jsem si udělala bezlepkové špagety se šunkou a kečupem. K večeři jsem měla špagety s ghí, mákem a javorovým sirupem. Druhá večeře broskve a šunka.

Léčba: Vše jak předešlé dny + lichořeřišnice, čaj z květu černého bezu

Detoxikační náplast za záda ze zadu. Zůstala čistá, žádná reakce po 5 hodinách.

Na no olejíček čchi a propolis do pusy. Oči pálí méně a bolí méně ale stále trochu ano.

Křečové žíly bolí méně, mažu 1 -2 x denně slavitonem. Mimochodem Markétku také bolely pár dní křečové žíly. Markétka dneska byla na PCR testu v Mladé Boleslavi.

Bolí mě žaludek, je mi na zvracení celý den, jen chvíli při jídle a po jídle je to dobré, pak začne zase divné kroucení žaludku pobolívání žaludku a takové hořkokyselo do pusy.

23.11.2021 úterý – noc dobrá, spím dobře. Dneska jsme se dozvěděli, že je pozitivní i Markétka, včera byla na testech. Markét bolí celé tělo, je hodně unavená, má trochu rýmu a zvýšenou teplotu do 37,5. Manžel a Terezka s Míšou šli na testy dneska. Včera je nevzali, vypadl jim systém, vzali jen Markét, museli jet chudáci do Boleslavi 40 km znovu :-(, to je tedy systém.

Já jsem trochu lepší energeticky už tu a tam něco udělá ne s takovou únavou. Pořád trochu kašel, rýma, ale téměř nesmrkám, spíš je to takové ucpané. Nos takový otupělý, cítím tupost v nose spíš. Stále nemám čich a tím pádem chuť jídel, co doopravdy člověk jí nevnímá. Tohle mi hodně vadí, je to prostě divné. Terezka už přestává také cítit, cítí jen silné pachy, takto mi to začínalo taky.

Teplotu nemám. Léky beru pořád ty samé. Celkově příznaky ostatních doma jsou jako ty moje, máme všichni podobné příznaky. Přidala jsem si TČM /čínská medicína, www.patentnimedicina.cz/ 131, 844,012.

Jen Míšovi nic není, tu a tam si zakašle.

Bolí mě žaludek, je mi na zvracení celý den, jen chvíli při jídle a po jídle je to dobré, pak začne zase divné kroucení žaludku pobolívání žaludku a takové hořkokyselo do pusy.

24.11.2021 středa – noc dobrá, spím dobře. Radek celou dobu nespí dobře, v noci nemůže spát. Já s tím problémy nemám. Markétka si taky stěžuje, že nemůže dobře spát v noci, Terezka je v pohodě a spí dobře, Míša taky.

Dneska jsme se dozvěděli, že jsou pozitivní i všichni ostatní, včetně Míši, který jediný zatím nemám příznaky, krom toho, že tu a tam zakašle.
Dneska už i vařím 🙂 – peču kuře, máme kuře s rýží. K snídani jsem měl rýži se švestkama, k obědu rýži s kuřetem. Přes den mandarinky se šunkou. Hořkou čokoládu a zkusila jsem toffife, ale kromě příšerně sladké chuti jsem nic nevnímala. No a mám dostat menstruaci, takže proto ty zvýšené chutě na sladké, to mívám normálně J.

Léky jsem dneska brala jen 1 tabletu od každého. Nějak není nálada to vše zapíjet. Dávám si pauzu od většího dávkování vitaminů. + 131 TČM.

Zařazuji i probiotika Harmonelo probio a life na regeneraci.

Energie mám víc než předešlé dny. Už nemusím tak odpočívat, ale pořád to není ono. Míša říkal před spaním, že cítí trochu rýmu v nose.

Bolí mě žaludek, je mi na zvracení celý den, jen chvíli při jídle a po jídle je to dobré, pak začne zase divné kroucení žaludku pobolívání žaludku a takové hořkokyselo do pusy.

25.11.2021 čtvrtek – noc byla dobrá, vzbudila jsem se jednou v půl 5, Míša přišel, že nemůže spát. Tak šel dolu za Radkem, ten taky nemohl spát, tak šel do obýváku koukat na telku.

Já jsem usnula do 8 hodin. Snídaně broskve. Přemýšlím co bude dneska k obědu. Jdu vařit česnečku s bramborem a mrkví. Dojídáme kuře s rýží.

Jelikož mám menstruaci, tak i opět velké chutě na sladké umocněné pobytem doma. Už jsem taková celá přeleželá, přesezená. Dala jsem si odpoledne toffife, bílou čokoládu a večer ještě tmavou čokoládu. Jenže jsem 3 měsíce nejedla mléčné výrobky a tak mě to tak brutálně prohnalo večer, že mi bylo opravdu hodně zle. Šíleně velké bolesti břicha, průjem. Jinak klasika jako dny předtím, přes den. Bolí mě žaludek, je mi na zvracení celý den, jen chvíli při jídle a po jídle je to dobré, pak začne zase divné kroucení žaludku pobolívání žaludku a takové hořkokyselo do pusy. Možná to nebude mléčnými výrobky, manželovi je také na zvracení a bolí ho žaludek. Terezce je lépe, jen trochu rýma, trochu kašel, oči už tak nebolí, teplotu nemá. Markét to samé, Míša krom slabší rýmy a občas trochu zakašlání, také v pohodě.

Léčba:

TČM 131,060,844 nápoj. F20 komplex 3x, Céčko 1000 mg, Déčko 3000 UI, Harmonelo Life

26.11.2021 pátek – večer jsem usnula po těch bolestech břicha, spala jsem dobře, jednou v noci jsem se vzbudila a zase usnula. Vstávala jsem po 8 hodině, snídala jsem rýži se švestkama a kávu. Uvařila jsem si nápoj 844 TČM s medem a citronem.

Trvá tupý nos, trochu kašel trochu rýma, mám přeleželé rameno, píchá mě v rameni.

K obědu bezlepkové špagety se šunkou a vajíčkem.

Léčba: to samé co předchozí dny.

27.11.2021 -28.11.2021 sobota – neděle – víkend byl dobrý, je mi lépe, vrací se mi čich, ale ještě to není 100% v pořádku. Mám víc energie, v sobotu jsem vařila, trochu uklízela. Zadělala těsto na perníčky a v neděli jsem pekla s dětma perníčky.

Jsem bez teploty, smrkám, kašlu, ale jen trochu. No je trošku lepší, ale není to ono.

Léčba: stejná jako předešlé dny + harmonelo oranžová lahvička Harmonelo flexi

29.11.2021 pondělí – začínám pracovat on-line. Přeobjednávám si klienty. Je mi docela dobře, jen trvá trochu kašel, rýma a při vyjití schodů rychlé zadýchání, není kondička a přetrvává dušnost po aktivitě, po předklonu, po vyjití schodu atd.

30.11.2021 úterý – dnes jsem uklízela, rovnala oblečení, vařila guláš, trochu pracovala u pc, je mi dobře. Jen stále trochu kašlu, jednou za čas mě to nutí vykašlávat.

Piju stále čaje na kašel na podporu vykašlávání, Veroniku a sléz, beru Déčko, céčko komplex, harmonelo flexi, omega 3, přidala jsem nově gluthation, quercetin a bromelain.

Postupně mi doba rekonvalescence trvala necelé dva měsíce s dušností. Po 5-8 km nordic walking jsem po třech dnech odpadla a musela si dát dva i tři dny pauzu a nechodit denně. Přetrvával chrapot a dušnost při delším mluvení.

Tak tolik z mého covid deníčku.

Vitamíny, harmonelo, probiotika, minerály beru stále, dbám na odpočinek, správnou stravu a snažím se podpořit co nejvíce i nadále samoozdravné procesy těla bylinkami, čaji a tím vším co dělám.

Vaše a svá Fit Makyta.

Napsat komentář