Nová spolupráce s Jičínskou lékařkou

Dneska jsem měla pracovní schůzku s paní doktorkou

MUDr. Petrou Bílkovou – Lékař Jičín

a domluvily jsme se spolu na spolupráci.

Ta spočívá v propojení její medicínské praxe s mým celostním přístupem k /pacientovi/ – klientovi.

Jak to v mé praxi funguje?

Postupuji dle znalostí evidence based medicine, současný zdravotní stav klienta s všemi poznatky úpravy životního stylu funkční medicíny s propojením úpravy životního stylu, doporučení vhodné změny ve stravování, doporučení vhodného stress managmentu, vhodnou výživu mikronutrienty – vitamíny a minerály – pokud je to potřebné a klient je podvyživený, dále podpoříme organismus ze všech stran komplexně přírodními prostředky – bylinky, přirozený pohyb, léčebná výživa apod.

Jsem nadšená, že paní doktorka je spolupráci otevřená a chce o své pacienty pečovat ještě více do hloubky. Sama je natolik vytížená, že nemá prostor se takto každému pacientovi v ordinaci věnovat, ač by moc ráda. A já musím říct, že jsem obrovsky vděčná, že mohu a je to má práce.

Paní doktorka je již druhým lékařem, za poslední dvě měsíce, který má zájem naše profesní oblasti propojit a dát svým pacientům možnost komplexního přístupu k jejich zdraví. To je velmi cenný přístup, co myslíte?

Mou poradnu najdete od října v Jičíně na adrese Tylova 29.

Dále pracuji na Klinika aplikované naturopatie v Praze. Studuji na Škola Klinické Naturopatie, kam nastupuji už do 3. ročníku. Mou mentorkou je úžasná Naturopatka Karolina Kunftova a tak propojujeme západní medicínu s funkční medicínou a celostním přístupem ke klientovi.

Což je ta nejvyšší péče, kterou si zasloužíte 🙂

Pacienti paní doktorky se mohou tedy těšit a já se také moc těším.

Obklopuje mě nesmírná vděčnost za takový přístup lékařů.

Mou prací je věnovat klientovi čas a hodiny přemýšlet o jeho diagnoze, spouštěčích, nápravě a úpravě života i stravy a dalších faktorů, tak, aby se cítil lépe a lépe. Díky tomu můžeme zmírnit různé chronické zdravotní potíže, vyřešit nediagnostikovatelné zažívací potíže, intolerance a nesnášenlivosti na potraviny, hormonální potíže, endokrinologické potíže. Snížit vysoký cholesterol bez medikace, stabilizovat hladinu krevního cukru u prediabetu i diabetiků, snížit vyšší krevní tlak apod. Je toho opravdu moc, co lze řešit, pokud se o sebe člověk bude starat komplexně a bude mít průvodce ke zdraví.

Díky takové spolupráci nemusí dojít ke zhoršování příznaků nemocí a chronicit, protože to pojmeme komplexně.

Spolupráce lékaře s NATUROPATEM- praktikem přírodní medicíny je v cizině běžná a z části hrazené i zdravotním pojištěním. Kéž se dočkáme i zde.

Mé služby podléhají ceníku, který je vyvěšen na mém webu www.zdravesmarketou.cz nebo je cena upravena individuálně.

Krásné dny a více takových uvědomělých, úžasných lékařů, kterým opravdu záleží na pacientovi a jeho uzdravení.

Napsat komentář