Vaječná omeleta s ovesnými vločkami

Vaječná omeleta s ovesnými vločkami a medvědím česnekem, žitno pšeničný chléb s máslem s medvědím česnekem, ředkvičky a salátová okurka.

  1. 2 vejce
  2. 30 g ovesných vloček
  3. špetka růžové himalájské soli
  4. 1 čl sušeného nebo 10 g čerstvého medvědího česneku
  5. kapka oleje – připravíme omeletu
  6. plátek žitného chleba kváskového a ředkvičky
  7. máslo s medvědím česnekem
  8. Máslo s medvědím česnekem připravíme tak, že povolené máslo vyšleháme se solí a jemně nasekaným medvědím českenem – čerstvým. Vytvarujeme jakýkoliv tvar chceme a dáme ztuhnout do lednice. Podáváme tak, že postupně odkrajujeme libovolně na pečivo, nebo k jakémukoliv jinému využití.

Napsat komentář