Slané galletky s medvědím česnekem

Jsou vynikající i jako občerstvení pro návštěvy.

Na těsto potřebujete:

  1. 2 hrnky špaldové celozrnné mouky
  2. 220 ml zakysané smetany
  3. 1 pl medvědího česneku
  4. 1/3 čl himálajské soli
  5. 1/3 čl prdopeč bez fosfátů
  6. Z těsta tvoříme 4 bochánky. Každý z nich vytvarujeme do kulatého tvaru o síle 3 mm.
  7. Plnila jsem rajčatovým protlakem smíchaným s ghí, krůtí vysokoprocentní šunkou, mozzarellou strouhanou na hrubo, lososem, baby špenátem, konopným loupaným semínkem a červenou řepou. Galletky zabalíme tak, že po straně těsto ohneme. Okraj těsta potřeme rozkvedlaným žloutkem. Pečeme v troubě horkovzdušné 20 minut na 180 stupňů Celsia.

Napsat komentář