Základ je s carobem, – sladké je to minimálně a opravdu moc dobré.
Recept na základ:
smíchat 2 pl carobu 5 pl špaldové celozrnné mouky
100 g skyru
2 vejce
1 pl datlového sirupu
1 jalbko nastrouhat na hrubo – sladší jablko
špetka prdopeče
vše smíchat a pečeme 15 minut na 170°CPo upečení necháme vychlednout a uděláme si tvarohovou náplň
Náplň – 1 ricotta, 2 pol. tvarohy a 100 g skyru – 3 pl tř. mouč. cukru, špetka vanilky a šťáva z půl citronu – smíchat a promíchat s připravenou želatinou 2 pl želatiny rozpustit v horké vodě asi půl dcl a přimíchat do tvarohu, vrstvíme na vychladlý korpus. Poté ještě rozmixovat 100 g jahod a svařit s 1 pl agaru – rozetřít na tvaroh a nechat do rána v lednici. Zdobíme kokosem. HOTOVO – dobrou chuť.