Čokoládový koláč s lískovými oříšky a goji

Korpus:

3 vejce
špetka vanilky
2 pl tř. moučkového cukru
3 pl kokosové moučky
2 pl nepraženého kakaa
2 pl vanilkové hrašky
6 pl kokosového mléka z plechovky tučného
špetka prášku do pečiva – prdopeč bez fosfátů a bez lepkupečeme na 160 °C ve formě o průměru cca 27 cmČoko náplň s goji
2 vaničky polotuč. tvarohu
2 vaničky ricotty
3 pl goji – rozmixovat smíchat s 6 pl mletých lískových ořechů
2 pl medu

vše rozmixovat a odebrat si 4 pl a zbytek smíchat opatrně s 150 g rozpuštěné hořké čokolády 85 procentní. Dále rozmícháme 2 pl želatiny v 50 ml vody a vlijeme do krému. Vrstvíme na korpus, zatlačíme dokola polovinu banánu a polijeme zbytkem krému. Zdobíme drcenými pistáciemi, goji, krémem s goji který jsme si odebrali stranou a lískovými mletými oříšky kolem dokola. Necháme ztuhnout v lednici alespoň 3h.

Dobrou chuť.

Napsat komentář