Recept:
ovesná krusta
13 pl ovesných vloček
Špetka Bourbon vanilky
1 pl matcha prášku
3 pl čekankového sirupu
Půl čl kardamonu
100 g máslaVytvoříme hmotu kterou vytlačíme do kulaté pečícím papírem vystlané formy o průměru 22 cm
Dáme do lednice ztuhnout.
Připravíme si krém:
500 g riccoty
100 ml kokosového mléka z plechovky
50 g třtinového cukru moučkového
3 pl jemně mletého kokosu
Šťáva z 1 citronu
Vše vyšleháme a rozmixujeme
Zahřejeme v kastrulku a přidáme 5 čl agaru zamícháme a zahříváme ještě 4 minutky a mícháme, pokud se vytvoří hrudky rozmixovat. Plníme Na korpus a posypeme matcha práškem a zdobíme sušenými kvítkyDáme ztuhnout do lednice nejlépe přes noc.
Dobrou chuť
Tip: Můžeme ještě zdobit libovolným sirupem nebo jemně posypat moučkovým cukrem, pto ty, kdo mají rádi sladší.