Příprava salátu nezabere mnoho času a je famózní.
Nic zvláštního, ale přijde velice k chuti. Hovězí mleté maso, které jsem si nechala namlít u řezníka. Sýr leerdamer, vaječná omeleta z domácích vajíček, tři druhy salátu, okurka, rajče, pistácie a balzamico. Vynikající spojení chutí.
Maso připravíme tak, že mleté maso okořeníme pepřem, majoránkou, mořkou solí a opečeme zprudka na pánvi na půl lžičky ghí. Poté dusíme asi 10 minutek. Připravíme si vaječnou omeletu. Vajíčko rozkvedláme se špetkou soli a na kapce ghí opečeme na pánvi z obou stran. Salát už nesolíme, pouze posypeme drcenými pistáciemi, přidáme vajíčko, sýr a maso a zakápneme cca půl lžičky balzamica.
Dobrou chuť.